X



真夏の夜の淫夢 [816528813]

■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています
0001番組の途中ですがアフィサイトへの転載は禁止です (ワッチョイW 63c6-RXqU)
垢版 |
2023/09/05(火) 18:09:38.24ID:rOMnhxv50?2BP(1000)

Deutschlandtakt: Kann die Bahn die Mobilitätswende schaffen?
Stand: 05.09.2023 06:19 Uhr

Fast alle sind sich einig: Eine Mobilitätswende muss her - unter anderem mit einem attraktiveren Bahnverkehr. Hochschulprofessor Marco Brey über Mängel, Möglichkeiten und den Deutschlandtakt der Deutschen Bahn.

Kaum eine Woche vergeht, in der nicht von Zugausfällen berichtet wird. Ganze Fahrpläne werden eingekürzt, und wenn die Züge doch fahren, kommt es oft zu Verspätungen. Auf der anderen Seite steht da der Plan, mehr Menschen für das im Vergleich umweltfreundlichere Bahnfahren zu begeistern, vor allem, um die CO2-Ziele der Bundesregierung zu erreichen. Doch fehlt eben schon heute Personal, um Züge zu lenken und Stellwerke zu bedienen. Ein weiterer Punkt: Der Ausbau der Bahninfrastruktur - es braucht mehr Gleise und schnellere Verbindungen. Ziel ist der sogenannte Deutschlandtakt. Marco Brey von der Ostfalia Hochschule in Salzgitter erklärt im Interview, wo es hakt und was passieren muss, damit mehr Menschen ihr Auto stehen lassen und in den Zug steigen.

https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/lueneburg_heide_unterelbe/lueneburg1642_v-contentxl.jpg
https://www.ndr.de/nachrichten/niedersachsen/Deutschlandtakt-Kann-die-Deutsche-Bahn-die-Mobilitaetswende-schaffen,deutschlandtakt108.html
0002番組の途中ですがアフィサイトへの転載は禁止です (ワッチョイW 43a2-VhRA)
垢版 |
2023/09/05(火) 18:14:23.35ID:C/MRWZb50
しじかやるゆる。窓からーしださるかじぬ吹ちくどーん。

MURー机んかいんかい、パソコンんかいんかとーたん。

「なーうぅたたる...」とぅ、MURーうふいーちちちゃん。

あれー社会人とぅしてぃ、めーなちうぅたてぃけーてぃちゅーる日々うくとーたん。うんなありんかえー、嫌儲淫夢スレッドでぃぬばすぬあたん。

あれー淫夢ネタまとぅみたるスレッドんかい書き込みするくとぅでぃ、疲り癒するくとぅがなたん。

「ふぅ... 淫夢スレッドんかい行ちゅがやー」んでぃ、MURーうむたん。

あれーパソコンぬ画面んかい表示さったるブラウザクリックしー、嫌儲淫夢スレッドんかいアクセスさん。

スレッドんかえー、さまざまやる書き込みぬゆしらっとーたん。

「淫夢っしちくんんじゃすん!」

「ちゅーぬ淫夢ーくちら!」

「淫夢スレッドじょーとぅー!」

あんし、MURん書き込みそーたん。

「ちゅーんうぅたたんやー...やてぃん、淫夢スレッドんかいちーねーくくちぬ上がいん。にふぇーどー、むる」

ありぬ書き込みんかえー、返信ぬちゃん。

「MURさん、うたいみそーちー。淫夢スレッドっし癒さりてぃくぃみそーれーやー」

「淫夢スレッドーじょーとぅーやいびーんやー!MURさぬんまじゅんたぬしまびら!」

MURー、淫夢スレッドんかい書き込みするくとぅでぃ、疲り癒ちょーたん。
0003番組の途中ですがアフィサイトへの転載は禁止です (ワッチョイW 43a2-VhRA)
垢版 |
2023/09/05(火) 18:14:35.17ID:C/MRWZb50
まゆなかぬインターネットうぃー、嫌儲淫夢でぃぬスレッドぬあちくめーとーたん。

スレッドふぃらちねー、うまんかえー下北沢てぃがろーゲイぬニュースソース元なちゃる話題ぬくるどーたん。やしが、うぬソースんかえーむっとぅかかわいぬねーん雑談てぃがろー、淫夢ネタぬうじゅむりとーん。

「はいさい、淫夢マスターぬポッチャマやいびーん。ちゅーん真夏ぬゆるぬ淫夢スレッドんかい参加さびーん。」

「ポッチャマ、ぃやーんなーらうきとーたるんが。ちゅーぬ淫夢ーぬーやるはじやー?」

うんなやりとぅりぬ、スレッド内っし繰り広ぎらっとーたん。

淫夢ネター、スレッド内っし特別やるくとぅば遣いがちからりーん。 たとぅいねー、「~ゾ」くしんかいちきたい、一人称「ポッチャマ」んかいけーたいするくとぅがあん。

「あぬやー、先日いみんかいんじてぃちゃるどーしが、キングギドラんかいうーらっとーたるどー。ぬーんちだるうやー、ゾ」

「うれーなー明白やあらんが、ポッチャマ。ぃやー、淫夢んかいんぶっくぃーしじとーるんやるはじ」

スレッド内っしぇー、淫夢語録ぬ飛び交とーたん。うんな中、みーさるネタぬ投下されいねー、スレッド内ー一気にむちゃがいん。

「淫夢ネタってぃ、なーにりたるわきやあらんだるうやー」

「あんやんやー、にりーしぇーねーん。淫夢ー永遠やん、ポッチャマ」

スレッド内んかえー、熱狂的な淫夢ファンぬちゃーが集い、独自ぬ文化ぬ発展そーたん。

やしが、うぬ内容ぬ過激やんたみ、一部ぬ人々からー批判受きとーるくとぅん事実やたん。やてぃん、

スレッド内っしぇー淫夢んかいんぶっくぃー、あちく語り合いる人々ぬうぅたん。

まゆなかぬインターネットうぃー、嫌儲淫夢ぬスレッドーちゃー通りんかいあちくめーとーたん。
0004番組の途中ですがアフィサイトへの転載は禁止です (ワッチョイW a3af-FfSL)
垢版 |
2023/09/05(火) 18:18:15.04ID:bf2tPaFd0
安倍晋三
0016番組の途中ですがアフィサイトへの転載は禁止です (ワッチョイW 63c6-pB5J)
垢版 |
2023/09/05(火) 19:11:21.25ID:rOMnhxv50
>>13
敷ポチャ~
0017番組の途中ですがアフィサイトへの転載は禁止です (ワッチョイW 63c6-pB5J)
垢版 |
2023/09/05(火) 19:11:42.81ID:rOMnhxv50
>>14
cameltoe基本イク
■ このスレッドは過去ログ倉庫に格納されています

ニューススポーツなんでも実況